facebook

Школярка дізналася про вагітність під час пологів: “Мамо, сховаємо дитину під диван”

Восьмикласниця дізналася про вагітність під час пологів. 14-річна москвичка розбудила маму (касира косметичного магазину) близько 5 ранку, поскаржилася на нудоту і болі в животі. Матір подумала, що виною поганого самопочуття був гороховий суп, яким сім’я вечеряла напередодні. Після трапези дочка скаржилася на бурчання в животі, але потім все-таки, як ні в чому не бувало пішла гуляти з собакою і лягла спати, готуючись вранці піти в школу.

 

Жінка викликала «швидку допомогу» і впала в шок, почувши, що дочка насправді народжує. Через 30 хвилин школярка народила, на світ з’явилася дівчинка вагою 2100 грамів.

Восьмикласниця була в такому стресі, що попросила маму заховати дитину під диван, а то батько буде лаятися. Глава сімейства (він трудиться мебляром) весь цей час спокійно спав в сусідній кімнаті. Його розбудили з криками: «Вставай, наша молодша дочка народила!» і він спочатку подумав, що це розіграш.

Восьмикласницю з немовлям відвезли в пологовий будинок, а новоспечених бабусю і дідуся – у відділення поліції, де вони до ранку пояснювали, як таке могло статися. Батьки школярки та її старша 22-річна сестра-студентка не помічали змін ні в поведінці, ні в фігурі школярки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вони підрахували: інтимний контакт стався в червні-липні минулого року, коли підліток проводила канікули на дачі. Але як такого кавалера у неї не було, вона була домашньою дитиною, добре вчилася і готувалася до вступу в школу поліції.

Примітно, що в кінці березня школярка лежала в дитячій лікарні зі струсом мозку, здавала аналізи, проходила медогляд. І жоден лікар не запідозрив вагітність, хоча був передостанній місяць. Більш того, у школярки спостерігалися критичні дні. За словами акушера-гінеколога, це рідкісна ситуація, але часом під час вагітності місячні цикли зберігаються.

Новонародженої вже дали ім’я, дівчинку візьме під опіку бабуся. Жінка збирається всім розповісти, що це вона таємно народила третю дитину, так як хотіла зробити всім сюрприз.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...