facebook

Мати завивала від болю: 7-річну дівчинку вбив і розчленував хрещений батько

7-річну Софію Амандій із Кропивницького 8 квітня 2016 року убив та розчленував хрещений батько 39-річний Сергій Шипулін. Того дня дівчинка з батьками гостювала в нього. Дорослі смажили шашлики, дитина гралася у дворі.

“Чоловіки сіли за стіл, випили по кілька чарок. Сергій сказав, що покатається на велосипеді з Софійкою. Потім вийшов із гаража з закривавленими руками. Сказав, що нутрію зарізав. Батьки помітили зникнення доньки. Поки кум нібито шукав Софійку на вулиці, мама стала гукати у дворі. Саме вона знайшла в гаражі пакети з розчленованою донькою. Жінка не плакала, а завивала від болю”, — розповідала тоді знайома родини Дарина.

Дівчинка навчалася в 1-му класі. Займалася танцями, у спортивних секціях. Була дуже талановита, добра, чемна, життєрадісна.

Шипулін продавав будівельні матеріали. Звів двоповерховий дім, купив дві машини. Мав двох синів від різних шлюбів. Після банкрутства бізнесу працював охоронцем. Став нервовий, вживав наркотики. Одразу післі вбивства він зник. Поліцейські оголосили його в розшук. Тим часом у будинку під час обшуку знайшли в рюкзаку блокноти з окультними знаками. Серед них — договір із сатаною. Нібито він уклав угоду з нечистою силою до 2066 року. За цей час повинен убити кілька людей і себе. Обрав трьох дітей для диявола: це загибла Софія, його власний син Дмитро і ще один хрещеник — Олександр.

Чоловік повернувся додому о 2.00 ночі, там у засідці на нього чекали поліцейські. Спочатку вину визнавав, а на суді сказав, що нічого не пам’ятає. Просив медичної допомоги. Йому була призначена судово-психіатрична експертиза. Проте за 11 днів убивця помер у камері слідчого ізолятора від інфаркту міокарда.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...