facebook

Сенсація від дієтологів: шість продуктів на ніч, від яких ви схуднете прямо уві сні

Ні для кого не секрет, що дієтологи проти підвечірків, оскільки до кінця дня треба жити впроголодь. Лікарі переконані, що це дасть можливість швидше схуднути, однак при цьому існує ще один факт – голодувати не можна, схуднення обернеться назад. Щоб вирішити цю непросту ситуацію, фахівці підібрали шість продуктів, які можна і навіть потрібно їсти на ніч.

 

Голод і дієту не можна поєднувати, оскільки регулярний недолік харчування обертається тим, що організм знижує витрату калорій в накопичувальних цілях, що робить навіть супердієту зовсім марною. З цієї причини вечірнє голодування не має сенсу, однак і все підряд їсти також не потрібно. Всі увагу слід приділити корисним і смачним продуктам, які чудово підійдуть для дієтичної вечері або перекусу.

Дієта для схуднення
Ягоди. Вишня, полуниця, малина – прекрасні вуглеводні продукти з клітковиною. В ягодах містяться речовини, які стимулюють фізіологічну витрату калорій, вітамінізують і завдяки грубому волокну чудово вгамовують голод. Трохи полуниці або малини незадовго до сну – те, що потрібно.

Риба. Особливо біле м’ясо риб – дієтичний, легкий, білковий перекус для тих, хто переживає про фігуру. Обмежена кількість жиру, а також багато білка, який ніяк не відкладеться в жир.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

М’ясо птиці. Всім відома куряча грудка в даному рейтингу не даремно, оскільки в ній абсолютно відсутні вуглеводи, зате достатньо білка. По причині такого складу та ж відварна курка сприяє зростанню м’язової маси, що саме по собі помітно прискорює схуднення. Варто також згадати про те, що м’ясо курки і бульйон з неї сприяють зниженню кров’яного тиску.

Яйця. Найбільша кількість білка, вітамінів групи B, холіну. Мають велику поживну цінність, тому всього лише пара варених яєць і з почуттям голоду можна буде попрощатися.

Незбиране молоко. Стакан теплого молока допоможе привести нерви в порядок і міцно заснути. Молоко має у складі триптофан, альфа-амінокислоту, а також два види білка, які надовго вгамують голод.

Кисломолочні продукти. Сир, йогурт, кефір, ряжанка – всі вони чудово підійдуть тим, хто не любить молоко. Крім того, в складі присутні корисні бактерії, які активізують схуднення, прискорюючи метаболізм.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...