facebook

Нікуди не дінешся: українцям ускладнили іспити на водійські права, лазівок більше немає

Іспити на водійські права тепер будуть здавати по-новому. Для початківців автомобілістів змінилися правила здачі. Тепер все буде фіксуватися на відео – це щоб уникнути покупки прав в обхід іспитів. Адже найчастіше саме куплені права стають причиною смертельних ДТП. Все як у тій сумній народній приказці – “права купив, їздити не купив”.

 

Кабмін офіційно схвалив відеофіксацію практичних іспитів для отримання водійських прав. Про це стало відомо зі сторінки Facebook начальника Головного сервісного центру МВС України Владислава Криклія.

Зокрема, він зазначив, що уряд вводить відеофіксацію процесів складання іспитів із знань правил дорожнього руху і навичок керування автомобілем.

До речі, якщо ви вже вчитеся водити машину – не завадить навчитися і “мистецтва” паркування. Адже люди терпіти не можуть “господарів життя”, які паркуються де і як попало. Відмінним прикладом тому була історія, про яку ми писали в нашому недавньому матеріале. Одному такому “герою паркування” залишили подарунок з душком прямо на капоті. І заслужено.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...