facebook

Підліток в Одесі заради розваги “замінував” храм

В Одесі заради розваги 15-річний юнак з мобільного своєї знайомої зателефонував на спецлінію “102” та повідомив, що одна з культових споруд замінована. Про це повідомив Відділ комунікації поліції в Одеській області, передає УНН.

Працівники Приморського відділу поліції в Одесі в ході проведення оперативно-розшукових заходів викрили зловмисника. Підліток зізнався у скоєному та пояснив свій вчинок бажанням пожартувати.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування за вказаним фактом триває.

При цьому правоохоронці наголосили, що до перевірки подібних повідомлень долучаються не тільки поліцейські, а й рятувальники ДСНС, медики, вибухотехніки – ті, чиєї допомоги саме у цей час хтось може потребувати по-справжньому. На час обстеження призупиняється робота “замінованої” установи та проводиться евакуація персоналу та відвідувачів. Крім того, такі “жарти” нагнітають напругу у суспільстві та змушують людей зайвий раз сумніватися у своїй безпеці та безпеці своїх близьких.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...