facebook

На дитячому майданчику на 4-річного хлопчика напав бійцівський собака

У Рівному, 2 квітня, на дитячому майданчику бійцівський собака напав на 4-річного хлопчика. Про це УНН повідомляє з посиланням на відділ комунікації поліції Рівненської області.

“Повертаючись із садочка, другого квітня, близько 19 години, мама разом із чотирирічним сином та донькою зайшли на дитячий майданчик погратися. Однак, крім дітей, сюди завітала бійцівська собака. Помітивши дітей, собака легко перескочив через паркан і підійшов до хлопчика, якого став обнюхувати. 33-річна матір неодноразово робила зауваження чоловікові, аби він забрав пса від дітей. Втім, той не реагував, запевняючи, що собака лише грається. Та, коли хлопчик випадково махнув рукою, собака накинулася на нього. Мама відразу почала рятувати дитину”, — йдеться у повідомленні.

Господар собаки теж намагався заспокоїти свого вихованця, але безрезультатно.

Інцидент помітив небайдужий чоловік. Він зумів відтягнути дитину та підняти його високо до гори. Чоловік одразу викликав швидку та заніс дитину до найближчої аптеки, де йому надали першу медичну допомогу.

Чоловік з собакою швидко покинули місце інциденту.

Хлопчика доставили до лікарні у шоковому стані. У нього діагностували рани стегна та гомілки по десять та п’ять см кожна.
Господаря собаки було встановлено. Ним виявився 44-річний рівнянин. З’ясувалося, чоловік — раніше судимий за вбивство з необережності та вчинення крадіжок, за що перебував у місцях позбавлення волі.

У поліції додали, що рівнянин притягався і до адміністративної відповідальності: двічі за статтею 154 (порушення правил тримання собак) та статтею 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Правоохоронці наразі встановлюють усі обставини події, за результатами якої прийматиметься відповідне рішення.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...