facebook

Жінка кинула просто неба немовля у сумці

У Києві напередодні пізно ввечері чоловік, вигулюючи собаку, знайшов у сумці немовля. Поліцейські наразі розшукують жінку, яка залишила дитину на вулиці. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ГНП у Києві.

“Вчора близько 22:00 до чергової частини Дніпровського управління поліції звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що на проспекті Соборності він, вигулюючи собаку, знайшов у сумці немовля”, – вказали у поліції.

На місці поліцейські виявили, що між двома будинками у сумці у бетонній конструкції лежить немовля, загорнуте у ковдру.

“Хлопчика, який попередньо був народжений протягом останньої доби, у задовільному стані госпіталізували до медичного закладу. На даний момент загрози його життю немає”, – додали правоохоронці.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до двох років позбавлення волі.

“Зараз столичні правоохоронці проводять необхідні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення свідків та очевидців події. Також звертаються до жителів столиці з проханням надати інформацію, яка може допомогти у встановленні жінки, яка залишили дитинку на вулиці”, – зазначили у поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...