facebook

У Києві поліцейський застрелив собаку під час затримання грабіжника

У Святошинському районі Києва поліцейський під час затримання грабіжника застрелив собаку, якого той нацькував на нього тікаючи. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу поліції Києва.

До поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Симиренка чоловік на ринку намагався поцупити упаковку пакетів та втекти. Коли ж продавці почали його наздоганяти, він нацькував на них свого собаку.

“Поліцейські відразу кинулися на місце події, де виявили двох чоловіків зі слідами від укусів. Не розгубившись, вони почали переслідувати грабіжника, однак він при спробі втечі нацькував пса і на правоохоронців. У результаті дільничний офіцер поліції застосував табельну вогнепальну зброю: постріл для тварини виявився смертельним”, — йдеться в повідомленні.

У результаті, собака покусала двох цивільних осіб і одного поліцейського. Їм надають медичну допомогу лікарі “швидкої”.

“Правоохоронці затримали власника тварини у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує покарання за пограбування (ст. 186 ККУ) та погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу (ст. 345 ККУ). Найближчим часом йому оберуть міру запобіжного заходу”, — зазначається в повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...