facebook

На Донеччині чоловік вдарив товариша сокирою по голові

На Донеччині під час застілля між двома чоловіками виникла сварка під час якої один із них вдарив сокирою по голові свого приятеля. Від отриманих травм чоловік помер у лікарні. Про це УНН повідомляє з посиланням на Покровський відділ поліції Донецької області.

“Вночі до Покровського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на території одного з приватних будинків вбили чоловіка. Слідчо-оперативна група встановила, що компанія місцевих жителів вживала в оселі спиртні напої. Під час застілля між двома гостями виникла сварка, і 40-річний чоловік вдарив свого молодшого приятеля сокирою у голову. Потерпілий був госпіталізований до центральної районної лікарні Покровська, однак травми виявилися несумісні з життям”, — йдеться у повідомленні.

Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Ведеться досудове розслідування. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...