facebook

Смертельна ДТП в Одесі: завтра відбудеться прощання із загиблим гвардійцем

Завтра відбудеться прощання із загиблим в ДТП в Одесі військовослужбовцем Національної гвардії. Про це журналісту УНН повідомили у прес-службі Південного оперативно-територіального об’єднання Нацгвардії України.

“Прощання ще не було, зараз проходять необхідні заходи – висновок судово-медичної експертизи та інші. Поховання буде завтра за місцем проживання військовослужбовця”, – зазначили у прес-службі.

У прес-службі додали, що командування Нацгвардії України Південно-територіального управління надає всебічну допомогу у похованні та всіх заходах, з цим пов’язаних.

Нагадаємо, у Суворовському районі міста Одеса внаслідок ДТП постраждали військовослужбовці Нацгвардії, що несли службу по охороні громадського порядку.

За попередніми даними, “євробляхер”, що поспішав на “жовтий” в Одесі, на великій швидкості, зіткнувшись з іншим авто, втратив керування і вилетів на тротуар, де знаходились військовослужбовці.

Один нацгвардієць загинув на місці, двох інших у тяжкому стані доставили у лікарню.

Пізніше стало відомо, що у смертельній ДТП в Одесі загинув гвардієць Віталій Флоря, 1996 року народження.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За вказаним фактом внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Водія-правопрушника затримано.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...