facebook

У Києві чоловік “замінував” будинок, через сварку із власником квартири

Чоловік у Києві “замінував” будинок через конфлікт із власником квартири, яку він винаймає. Під час ретельної перевірки місця події небезпечних речовин та предметів не виявлено. Фігуранту загрожує до шести років позбавлення волі, передає УНН із посиланням на прес-службу ГУ НП у Києві.

Як повідомили у прес-службі, опівночі до Солом’янського управління поліції надійшла інформація від чоловіка, що будинок на вулиці Волинській заміновано. На вказану адресу негайно прибули патрульні, слідчо-оперативна група районного управління, кінологи, рятувальники та спеціалісти вибухотехнічної служби.

У результаті перевірки будівлі та прилеглої до неї території жодних підозрілих предметів та речовин фахівці профільних служб не виявили. Під час огляду «замінованого» об’єкта евакуація громадян не проводилася.

“Поліцейські встановили, що у “псевдомінера” виник конфлікт із власником квартири, яку він винаймає. Через це він викликав наряд поліції, а щоб пришвидшити їх приїзд, додатково повідомив про замінування будинку. Правопорушник перебував у стані алкогольного сп’яніння”, – йдеться у повідомленні.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. «Мінером» виявився 38-річний киянин, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. За вчинення такого злочину передбачено до шести років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...