facebook

Смерть дитини в лікарні під Одесою не зупинила лікарів: відео

На днях Україну шокувала новина про смерть 8-річного хлопчика в лікарні під Одесою під час операції з видалення аденоїдів. У резонансній справі з’явилися нові подробиці, а лікарі продовжують працювати на колишніх місцях.

Лікарі, які потрапили в скандал зі смертю дитини, продовжують працювати і виконувати свої службові обов’язки. Самі медики запевняють, що перед оперативним втручанням зробили всі необхідні аналізи, згідно з яким протипоказань для операції не було.

У лікарні на даний момент проводять службове розслідування. При цьому лор-лікар анестезіолог, які безпосередньо проводили операцію, не відсторонені від своїх службових обов’язків.

Батьки хлопчика, який помер на операційному столі, звинувачують лікарів у цій трагедії.
“Підозрюю, що це передозування. Внаслідок цього зупинилося серце. З ним в палаті теж лежав хлопчик. Йому зробили першу операцію, він вийшов з анестезії через шість годин”, – розповідає тітка хлопчика Людмила Паламарчук.

За фактом смерті хлопчика відкрито кримінальне провадження. Вирішальними в цій історії стануть результати судмедекспертизи.

Раніше повідомлялося, що причиною трагедії експерти вже називають ймовірну помилку анестезіолога. При цьому вони не виключають і іншу причину смерті дитини. Серед яких наявність у хлопчика невиявлених раніше патологій, несумісних з операцією під загальним наркозом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...