facebook

“Злізь з мене негайно”: основні помилки під час інтиму, після яких вам нічого не світить

Чому секс з часом стає прісним? Чому з відносин зникає пристрасть, а партнери перестають цікавитися одне одним? Сексологи назвали шість основних помилок, які допускає практично кожен! Мотайте на вус, щоб кожна ваша ніч була насиченою та спекотною. Отже, якщо друга половинка не надто палає до вас пристрастю, може, справа в цьому?

 

БЕЗ ПРЕЛЮДІЙ

Жінки обожнюють прелюдію. Якщо ви поспішайте швидше почати і дійти до фіналу – є всі шанси здобути славу “так собі” коханцем. Якщо ж вам не терпиться почати, то не обмежуйтеся рухами “там, внизу”. Цілуйте, гладьте партнерку, не скупіться на збуджуючі слова, і тоді ваше інтимне життя заграє новими фарбами. Для жінок прелюдії іноді важливіше сексу, тому ігнорувати їх – справжній злочин проти вашої любові.

СЕКС – ЦЕ НЕ ТІЛЬКИ ПРО ПРИЧИННІ МІСЦЯ

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чоловікові нічого не світить з однієї і тієї ж партнеркою, якщо він схиблений на її вагіні і забуває про інших ерогенних зонах. Шия, груди, спина, сідниці – тіло жінки – це інструмент тонкого налаштування, мелодія любові народжується у всьому її тілі.

ВИ НЕ ГОВОРИТЕ ПРО СЕКС

Надзвичайно поширена помилка, яка негативно впливає на інтимне життя більшості пар. Наприклад, ви любите те і те, а вона – зовсім інше. І кожен з вас мовчить, щоб не образити партнера, але це зовсім неправильно! Про секс і ваші інтимні уподобання необхідно говорити, щоб перетворити просто фізичний процес на справжню райську насолоду.

ОРГАЗМ НЕ ОБОВ’ЯЗКОВИЙ

Жіночий організм влаштований настільки складно, що досягати оргазму під час кожного статевого акту вкрай складно. Не зациклюйтеся саме на цьому. Пам’ятайте, що ви приносите задоволення один одному, а не намагаєтеся зайняти перше місце на конкурсі оргазмів!

ЗВИЧНА СХЕМА

Ніщо так не псує секс, як його одноманітність. Запам’ятайте раз і назавжди, що в цьому приємному процесі не повинно бути шаблонів. Не обмежуйтеся лише ліжком і вимкненим світлом. Експериментуйте. Вам може допомогти наша добірка пікантних місць для спонтанного сексу.

ДУЖЕ БАГАТО ПОРНО

Порнофільми нічим не відрізняються від звичайних. Там теж знімають все з першого дубля. Тому не треба зациклюватися на уміннях і можливості порноакторів. Отримуйте задоволення, а не займайтеся сексом до посиніння!

І не забувайте, що ви займаєтеся коханням, а не виконуєте якусь механічну роботу!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...