facebook

Чоловіка судитимуть за розпусні дії стосовно школярки

У Черкасах завершили досудове розслідування за фактом вчинення чоловіком розпусних дій стосовно школярки, до суду направлено відповідний обвинувальний акт. Про це УНН повідомили у прес-службі Черкаської місцевої прокуратури.

“Завершено досудове розслідування стосовно зловмисника… Наразі процесуальним керівником погоджено обвинувальний акт, який направлено до суду для розгляду по суті”, – повідомили у прокуратурі.

Чоловіка підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 187 (розбій, тобто напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаним із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу) та ч. 2 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи) Кримінального кодексу України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 33-річний чоловік, “перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, маючи умисел, направлений на розбещення малолітньої особи, переслідуючи злочинну мету задоволення своєї статевої пристрасті, схопив малолітню потерпілу руками і з погрозою застосування фізичного насильства, силоміць потягнув її” в напрямку бульвару Шевченка у Черкасах.

Потім, за даними прокуратури, він “умисно почав вчиняти із малолітньою потерпілою розпусні дії сексуального характеру та фізичне розбещення малолітньої особи”.

У прокуратурі додали, що оголошеного в розшук у Черкасах чоловіка, який, змушував дитину переглядати відео порнографічного характеру, затримано оперативними працівниками кримінальної поліції в одному із сіл Київської області. Йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, чоловіка взяли під арешт за зґвалтування п’ятикласниці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...