facebook

Харків’янин радикально вирішив конфлікт з тещею: “два десятки ударів”

82-річна харківська пенсіонерка потрапила під гарячу руку співмешканця своєї дочки і поплатилася за це життям

Трагедія сталася в Слобідському районі Харкова. До правоохоронців звернулася місцева жителька і повідомила, що виявила в квартирі тіло своєї матері з травмою голови.

Як розповіли в прес-службі ГУ Нацполіціі області, згідно з висновком судово-медичного експерта, смерть 82-річної бабусі настала в результаті поєднаної травми голови і тулуба.

Під час досудового розслідування працівники Слобідського відділу поліції встановили, що тілесні ушкодження потерпілій завдав 59-річний співмешканець доньки. Того дня між пенсіонеркою і зловмисником виник конфлікт, в ході якого чоловік завдав жінці похилого віку близько двох десятків ударів ногами і руками по тулубу та обличчю. Від отриманих травм потерпіла померла на місці.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує від семи до 10 років тюремного ув’язнення. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину і вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...