facebook

Чоловіка засудили за удар ножем і побиття до смерті брусом знайомого

Неодноразово судимого мешканця Сєвєродонецька засуджено до 5 років ув’язнення за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Луганської області.

Інцидент, щодо якого засудили зловмисника, стався наприкінці грудня 2018 року у Сєвєродонецьку. За даними слідчих, між знайомими розпочалася сварка, що переросла в бійку.

“Під час конфлікту раніше неодноразово судимий чоловік почав завдавати потерпілому численні удари кулаками в область голови та тулуба. У подальшому обвинувачений наніс останньому тілесні ушкодження дерев’яним брусом по обличчю, а потім вдарив ножем у грудну клітину”, – вказали у прокуратурі.

“Надані стороною обвинувачення докази вчинення кримінального правопорушення Сєвєродонецьким міським судом Луганської області визнані достатніми для ухвалення обвинувального вироку, яким чоловіку призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі”, – додали у відомстві.

Кримінальне провадження було відкрите за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння) КК України.

Нагадаємо, чоловіка, який забив шваброю знайомого, засудили до семи років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...