facebook

“Готувались до пишного весілля, а тепер будуть похорони”: На Львівщині трагічно загинула молода дівчина

У Львівській області трагічно загинула 19-річна Діана Прачкевич. Дівчина поверталася додому з гостей, у село Новосілки-Гостинні, Самбірського району. Їй стало зле біля залізничного переїзду, і вона втратила свідомість.

 

 

 

Односельці розповіли, що Діану знайшов випадковий перехожий. Хлопець ішов у бік лісу і побачив дівчину, яка лежала без свідомості. Він викликав швидку допомогу. Коли мама Діани дізналася про те, що сталося, дівчину вже везли в Рудківську лікарню.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Проте медикам не вдалося врятувати дівчину, вона померла, не приходячи до тями. Виявилося, що у неї відірвався тромб і тому вона впала з велосипеда. Односельці в шоці від цієї історії і не вірять, що молода здорова дівчина могла померти так раптово.

“Біля того місця стоїть великий камінь. Спочатку думали, що вона об нього могла вдариться. Діана єдина дитина в сім’ї. Не можу навіть уявити, яка це трагедія для батьків. Вона тільки у вересні розписалася з хлопцем. Планували на червень велике весілля відгуляти. Вони дуже любили один одного, а тут така біда. Як пережити це горе – один Бог знає”, – розповіла родичка дівчини Надія Музика.

Рідні дівчини кажуть, що на здоров’я вона ніколи не скаржилася і нічого не вказувало на те, що з нею щось негаразд.

Діані Прачкевич у квітні повинно було виповниться 20 років. Поховають дівчину на місцевому кладовищі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...