facebook

У Дніпрі чоловік підстрелив школяра: подробиці з місця НП

У Дніпрі на вулиці Юрія Кондратюка, 21 березня, чоловік, якому не сподобалося, що у дворі грали діти, відкрив по них вогонь з рушниці.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на Информатор.

Як повідомили у поліції, хлопці грали на території котельні, це не сподобалося чоловіку і він, висунувшись у вікно, почав кричати і попросив їх піти звідти. Проте діти грубо відповіли чоловіку, що не підуть. Тоді розлючений чоловік схопив пневматичну рушницю і зробив кілька пострілів.

Гвинтівка призначена для стрільби в тирі і не є вогнепальною, однак, одним з пострілів чоловік поранив 11-річного хлопчика в голову.

На місце інциденту прибули медики та поліція. Травма хлопчика виявилося не суттєвою – від госпіталізації він відмовився. Патрульні відразу ж опитали дітей і встановили квартиру, з якої, попередньо, стріляв невідомий.

Проте двері патрульним ніхто не відкрив, пізніше в квартиру ніхто не повертався. Крім того, про мешканців квартири нічого не змогли розповісти сусіди.

Батьки хлопців написали представникам ювенальної превенції зустрічну заяву і сказали, що ніяких претензій по даному факту не мають.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...