facebook

“За який хр*н загинуло стільки людей?”: українці згадали останнє пророцтво Скрябіна, збулося кожне слово

Після того, як користувачі подивилися останнє інтерв’ю Скрябіна, багато з них згодні, що аварія, яка сталася з артистом, стала не простим збігом, про що пишуть Акценты. У ньому відомий український виконавець міркував про владу та АТО.

 

Вже в той момент Кузьма міг тверезо дивитися на речі – він стверджував, що АТО не може тривати кілька тижнів або кілька років, оскільки бунт підняли не терористи, а саме Росія почала повномасштабну війну проти нашої країни, а значить вона закінчиться нескоро.

Цікавим було міркування Кузьми і про мобілізацію, адже для антитерористичної операції людей не мобілізують – такий процес характерний виключно для воюючої держави. Скрябін також припустив, що війна на сході України не закінчується не тільки з тієї причини, що цього не бажає Росія, але й тому, що владі нашої країни це вигідно.

Кузьма підкреслив, що жоден депутат і не один президент за всі роки незалежності не зробив для цієї країни абсолютно нічого, щоб війни не було. З приводу керівництва нашої країни незадовго до своєї кончини Андрій Кузьменко заявив: “Я хотів сказати всім нашим політикам, що я їх просто не поважаю. Хотілося б, щоб вони або їхні нащадки обов’язково відчули на собі те, що відчувають мами тих пацанів, що не повернулися додому. Нехай вони знають, що кров цих хлопців на руках. Хотілося б, щоб рано чи пізно вони всі відповіли. Не знаю, до чого ці політики приведуть Україну, але, вибачте за відвертість, мене це все дістало. Не бачу жодного позитивного виходу”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...