facebook

За поїздку в таксі мало не заплатив життям: водій намагався задушити пасажира паском безпеки

У середу, 20 березня, на Бессарабській площі в Києві сталася сутичка між пасажиром і водієм таксі. За словами учасників бійки та свідків, сварка розпочалася через оплату проїзду. В ході бійки і пасажир, і водій отримали подряпини обличчя та синяки.

 

 

За словами водія, пасажир не пропонував йому спочатку оплатити частково проїзд через карту. Замість цього хлопець грубо відповів, що у нього більше нема грошей. Під час бійки хлопець двічі вдарив водія в обличчя і спробував вийти. Тоді водій спробував задушити пасажира ременем безпеки.

Пасажир Євген заявляє, що вартість проїзду становила 200 гривень. Прибувши на місце признчення, він виявив, що грошей не вистачає. Женя запропонував оплатити половину готівкою, а решту перевести на карту водія. Таксист служби «571» йому відмовив, посилаючись на те, що працює нелегально. Тоді хлопець грубо послав водія і спробував вийти. На що водій почав тягнути його назад до салону.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Свідки допомогли заспокоїти учасників сутички. Також один з них підтвердив причину інциденту, і те, що водій намагався задушити пасажира, накрутивши ремінь безпеки на шию. Після того, як всі заспокоїлися, таксист викликав поліцейських.

За словами поліції, обидва учасники сварки напишуть одне на одного заяву.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...