facebook

Покладіть цей талісман до гаманця так, щоб ніхто не бачив, і гроші самі прийдуть

У давні часи люди використовували різні способи, щоб впоратися з грошовими труднощами. І багато з цих методів ефективні навіть зараз. Наприклад, лавровий лист завжди вважався найсильнішим грошовим талісманом, який захищає від фінансових проблем. Експерти розповіли, як правильно використовувати лавровий лист для залучення багатства і грошового успіху.

 

 

Як перетворити лавровий лист в талісман
Щоб лавровий лист став потужним фінансовим талісманом, його потрібно правильно зарядити. Для цього вам буде потрібно:

лавровий лист;
ефірні олії (пачулі, апельсин, базилік);
зелена тканина;
червона нитка.
Щоб ритуал подіяв швидше, необхідно проводити його в ніч повного Місяця. Виберіть найбільш відокремлене місце в квартирі, щоб енергетика домочадців не позначилася на силі ритуалу. В іншому випадку він не принесе результату.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Капніть на лавровий лист по одній краплі олій пачулі, апельсина і базиліка. Ці ефірні олії мають сильну грошову енергією, яка допоможе залучити фінансову удачу. Загорніть лавровий лист в зелену тканину, акуратно перев’яжіть червоною ниткою і залиште на вікні до ранку. Вранці заберіть лавровий лист, а тканину і червону нитку спаліть.

Як зберігати лавровий лист в гаманці, щоб залучити гроші
Після того як лавровий лист буде заряджений, необхідно покласти його в гаманець. У цьому випадку він завжди буде притягувати до себе грошову енергію.

Щоб талісман працював на повну потужність, капніть в гаманець кілька крапель олій пачулі, апельсина і базиліка, і тільки після цього покладіть лавровий лист в гаманець.

Бажано зберігати лавровий лист окремо від монет і купюр, але якщо у вас немає такої можливості, то покладіть талісман разом з купюрами.

Якщо ви зберігаєте лавровий лист разом з купюрами, постарайтеся діставати гроші акуратно, щоб інші люди не змогли помітити ваш талісман. Інакше він може втратити свою силу.

Якщо зовнішній вигляд вашого талісмана зіпсувався, як можна швидше замініть його. Це означає, що лавровий лист ввібрав в себе занадто багато негативної енергії і втратив свою силу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...