facebook

Український хлопчик продемонстрував унікальний талант на популярному шоу: плакав увесь зал

У ці вихідні вийшов четвертий випуск шоу «Дивовижні люди». В незвичайному проекті за перемогу змагаються українці, у яких є унікальні розумові здібності.

 

 

В четвертому епізоді виграв хлопчик, який вміє розрізняти різні опери без звуку.

12-річний Олег Олівко напам’ять вивчив більше сотні оперних творів і здатний розрізнити їх без звуку – він розрізняє їх по руху губ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Неймовірно, але раніше хлопчик говорив з працею: слова, які він виголошував, розрізняла і розуміла тільки мама. Намагаючись допомогти синові, вона відправила його займатися музикою. І хлопчикові допомогло: Олег став розбірливо говорити і відкрив в собі унікальну здатність.

“Я вимикав звук в телевізорі і думав: яка ж зараз арія або опера грає? І поступово почав вчитися розрізняти звуки, читаючи по губах”, – каже Олег.
У шоу «Дивовижні люди» Олегу належало без звуку, ґрунтуючись лише на артикуляції солістів, визначити оперні твори, а потім виконати їх. Учасник блискуче впорався із завданням і отримав 39 балів від зіркових експертів.

Єфросиніна була сильно зворушена такими вміннями:

“Для мене зійшлися два пронизливих явища – дитина і опера. Я просто не могла не плакати. Олег, останній раз я відчувала такі почуття, коли народжувала своїх дітей”.
Олег Олівко також отримав найвищий бал від глядачів у залі. Таким чином, він став переможцем четвертого випуску супершоу і тепер буде змагатися за звання самого дивного українця у фіналі проекту.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...