facebook

Не помітила попереджень і збила на смерть: під Києвом жінку збили відразу два автомобілі

У понеділок, 18 березня, під Києвом на Житомирській трасі жінку-пішохода збили два автомобілі.

 

 

Інцидент стався близько 5:20 між населеними пунктами Міла і Мрія. За попередньою інформацією, вантажівка Mercedes рухався по трасі в бік Житомира.

Як розповів водій правоохоронцям, він побачив, що через відбійник перелазить пішохід. Через кілька секунд він відчув удар і зупинився. Коли він вийшов з машини, то побачив, що на дорозі лежить жінка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Водій відразу викликав медиків швидкої допомоги і почав подавати сигнали ліхтарем, так як дана ділянка дороги не висвітлюється, щоб попередити інших водіїв про небезпеку.

“У цей момент в попутному напрямку рухався автомобіль Mazda. На жаль, дівчина-водій не помітила попереджень і повторно наїхала на пішохода. Від отриманих травм жінка померла на місці. Її особа не встановлена”, – йдеться в повідомленні.

У виданні також зазначили, що поруч з ділянкою, де сталося ДТП, немає переходу. Причина, чому жінка переходила проїжджу частину саме в цьому місці – невідома. На місці працювали екіпажі патрульної поліції, медики та слідчо-оперативна група. Деталі інциденту встановлюються.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...