facebook

На грунті азартних ігор харків’янин вигнав дружину з сином на вулицю

На грунті тяги до заборонених, але чинним в Україні азартних ігор, глава одного з харківських родин спочатку побив, а після вигнав дружину з сином на вулицю.

Як передає «УНН», про це повідомляється в рішенні Ленінського суду м Харкова.

«За адресою: м.Харків вул. Революції 1905 року буд.6, чоловік заявниці з хуліганських спонукань, на грунті систематичної гри в азартні ігри, в присутності свідків влаштував сварку, висловлювався нецензурною лайкою в її адресу, заподіяв тілесні ушкодження, після чого вигнав з квартири разом з сином. За цей час чоловік проживає сам і перешкоджає проживанню в квартирі. Також зазначено, що чоловік погрожував фізичною розправою, систематично продавав особисті речі дружини і сина з метою отримання коштів для азартних ігор», – вказують судові матеріали.

Відзначається, що в Україні азартні ігри заборонені з 2009 року. Але через відсутність жорсткого контролю за ринком, включаючи відсутність ліцензійних умов для лотерей (єдина легальна гра в Україні), які і перетворилися в руках шахраїв в азартні ігри – нелегальні гральні клуби безперешкодно працюють по всій території України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...