facebook

На Луганщині п’яна бабця вигнала 4-річного онука з дому

На Луганщині, 61-річна бабця у стані алкогольного сп’яніння, насварила свого 4-річного онука та виставила босого за двері квартири. Про це УНН повідомляє з посиланням на відділ комунікації поліції Луганської області.

Вчора, 16 березня, до поліції звернулась мешканка Лисичанська, яка повідомила, що її сваха вигнала з дому 4-річного онука. Правоохоронці негайно почали пошуки. Під час квартирного обходу було знайдено хлопчика, його приютив сусід.

Поліцією встановлено, що 26-річна матір хлопчика залишила сина у 61-річної бабусі, яка через сильний стан алкогольного сп’яніння насварила дитину та виставили хлопчика у легкому одязі, без взуття у під’їзд.

Родина вже перебуває на обліку у справах дітей, матір не працює, зловживає алкогольними напоями та вже неодноразово притягувалась до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Тому, було прийнято рішення про вилучення малолітнього з родини та поміщення його до центру соціально-психологічної реабілітації.

Відносно матері хлопчика складено адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення “Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей”. У відношенні бабусі вирішується питання про притягнення її до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 КУпАП “Вчинення насильства в сім’ї”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...