facebook

Kyivstar без попередження змінює тарифи та обдирає клієнтів

Оператор мобільного зв’язку в Україні Київстар потрапив у новий скандал. Останнім часом клієнти оператора часто скаржаться на погане обслуговування та роботу мережі. Тепер же Київстар без попередження почав змінювати тарифи.

Про це розповів клієнт оператора Роман Малко. Неприємну ситуацію він описав у соціальній мережі Facebook. За його словами, мобільний оператор без попередження змінив тариф на дорожчий. Чоловік вважає підвищення ціни образою для клієнтів.

“Друзі, ну це реально свавілля — без мого відома Київстар змінив тариф з 150 грн, на 178 грн. При цьому вони мене навіть не повідомили! Мені не шкода цих 28 грн, але питання принципу і поваги до клієнтів! У мене питання-прохання: порадьте, будь ласка нормального провайдера в містечку з нормальними тарифами та безперебійним інтернетом”, – обурився Роман Малко.

Пізніше користувач відзвітував в соцмережі те, що до нього звернулися працівники технічної підтримки. За словами українця, “Київстар” визнав свою помилку та навіть пообіцяв 25% знижку на тариф, аби чоловік не розривав договір. Однак Роман Малко не погодився на пропозицію.

Водночас, на сайті “Otzyv.ua” з’явилася інформація про погіршення роботи Київстару. Клієнти поскаржилися, що недоліки оператора переважають над перевагами: “Стали ближче до нас, тільки “задом”. Те, що в Київстару зоряна хвороба, це вже давно зрозуміло, і те, що вони самі то не означає, що кращі, а навпаки!!! Звідки беруться підписки на знайомства, погоду і ще багато всякого лай*а? Їхній аргумент, що це ви самі замовили”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...