facebook

Не пощастило: Травмована Світоліна зупинилася за крок до фіналу турніру в Індіан-Веллсі

Перша «ракетка» України Еліна Світоліна у півфіналі тенісного турніру WTA категорії Premier Mandatory в Індіан-Веллсі (США) програла Бьянці Ванессі Андрееску з Канади.

 

 

Перша «ракетка» України Еліна Світоліна зупинилася за крок до фіналу представницького турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) категорії Premier Mandatory в Індіан-Веллсі (США) з призовим фондом $9,035 млн.

У півфіналі посіяна під шостим номером 24-річна харків’янка Еліна Світоліна з рахунком 3:6, 6:2, 4:6 поступилася Бьянці Ванессі Андрееску з Канади (№60 рейтингу WTA).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зазначимо, що тенісистки вперше зустрілися на корті в очному протистоянні.

Головний приз турніру категорії Premier Mandatory в Індіан-Веллсі Андрееску розіграє з переможницею поєдинку між німкенею Анджелік Кербер (WTA № 8) та швейцаркою Беліндою Бенчич (WTA № 23).

Додамо, що вихід до півфіналу дозволить Еліні Світоліній повернутися у ТОП-5 рейтингу WTA, а поразка Анджелік Кербер гарантує українці четверте місце.

Після поразки Світоліна зізналася, що відіграла турнір з травмою коліна.

За словами української тенісистки, перед початком змагань вона зробила МРТ, а через великі навантаження і трьохсетові матчі біль і запалення посилилися.

Невдовзі українка пройде ще одне обстеження, а пізніше вирішить, чи зіграє наступного тижня на турнірі в Маямі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...