facebook

Простий закарпатець сказав президенту те, що відбилося у мільйонах сердець українців

Напередодні виборів чинний президент Петро Порошенко відправився в тур по регіонах України. Гарант стабільності встиг відвідати Житомир, Чернігів, Маріуполь, Луцьк і Ковель. У п’ятницю, 15 березня, Петро Олексійович відвідав Закарпатську область, зокрема, місто Хуст.

 

Таким чином Порошенко взяв участь у заходах на честь 80-ї річниці проголошення Карпатської України на території Меморіального комплексу “Красне Поле”. Також Порошенко візьме участь у засіданні Ради регіонального розвитку в Закарпатській області.

Однак, далеко не всім сподобався візит гаранта. Так, користувач на ім’я Руслан Рацин виклав відео з Хуста, на якому місцевий житель кричить з натовпу Порошенку: “Спасибі за бідність!”.

Петро Олексійович довго слухав, а потім обурено відповів: “Не за бідність, а за боротьбу з бідністю!”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Закарпатець і президент вступили в перепалку. На фразу “Ви нас довели до цієї бідності” президент порадив “мати совість”.

Користувачі залишилися, м’яко кажучи, шоковані такою відповіддю гаранта стабільності.

“Ви зрозуміли? “Совість треба мати”. Що дідові не подобається? Може пенсія 50 євро, чи космічні ціни на комуналку, або те, що у нас доріг немає… Нашим людям не вгодиш. Зате можемо з безвізовим на заробітки їздити) І так погано… Доречі, підкажіть маршрут, куди їхав “гарант” там походу ями полатали, а то я задовбався машину вбивати”, – написав один з користувачів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...