facebook

Втратили свідомість та до тями вже не прийшли: двоє українців померли в чергах

Двоє українців померли в чергах, прямуючи з ОРДіЛО для перетину лінії розмежування на контрольно-пропускних пунктах “Новотроїцьке” та “Майорське”.

 

 

У п’ятницю, 15 березня, двоє громадян України, які прямували з тимчасово окупованої частини Донбасу, померли, так і не потрапивши на підпорядковану уряду України територію. Про це повідомляє українська сторона СЦКК,.

“Українська сторона СЦКК повідомляє про те, що сьогодні, 15 березня 2019 року, о 10:35 на КПВВ «Новотроїцьке» водій таксі повідомив, що під час руху автомобіля від блокпосту “Березове-2” 64-річний громадянин К. відчув слабкість та втратив свідомість. На вказане повідомлення старший наряду КПВВ “Новотроїцьке” викликав машину швидкої допомоги, яка прибула вже о 10:45. Проте, на жаль, по приїзду швидкої було констатовано факт смерті громадянина. Попередній діагноз – інфаркт”, – йдеться в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, інший громадянин України П. об 11:40 втратив свідомість під час проходження на вхід з тимчасово окупованої території КПВВ “Майорське”. Попри реанімаційні заходи лікарів швидкої допомоги, о 12:15 було констатовано смерть. Померлий лінію розмежування не перетинав. Родичі планують перевезти його тіло на тимчасово окуповану територію.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...