facebook

Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями…

Кохайтеся, чорнобриві, 

Та не з москалями,

Бо москалі – чужі люди, 

Роблять лихо з вами.

Рядки, які вже століттями не втрачають свою актуальність, це немов звертання адресоване до всієї України. Сенс відомої поеми «Катерина», вочевидь, іще за часів Шевченка не обмежувався суто особистими взаєминами між підступним москалем та довірливою  українською дівчиною. Принаймні сьогодні ми добре розуміємо, що мав на увазі наш Кобзар.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як показала найсучасніша практика, загравання на кшталт догідливого підтакування деяких  «наших» політиків чи простих громадян, любителів «мыжебратья» до адептів «Руского міра» призводять до того ж фіналу, що й у зазначеній поемі.

Прикладом такої історії може бути ще одна ситуація, яка сталася напередодні. До України вирішила повернутися терористка, що орудувала в “ДНР”. Це 28-річна Маргарита Пономаренко, яка проживає в Донецьку. Ця особа була коханою російського сепаратиста. Та згодом щось в стосунках пішло не так, та й ідеї «Новоросії» її розчарували. Раніше на Росію були покладені всі надії на краще, але саме Росія ці надії НЕ виправдала.

Відомо, що коханим Маргарити був бойовик на прізвисько “Картина”, або Тарбаєв Олександр Миколайович, 1976 року народження, який є командиром першої танкової роти 11 ОМСБ “ДНР”, який полонив Маргариту блатним базаром, бо відсидів у в’язниці, а також татуюваннями, які зробив там же.

Та все ж жінка зібралася з силами та прийняла рішення дати згоду на програму Служби безпеки України під назвою “На тебе чекають вдома”. Вона втекла в Україну, прихопивши з собою флешку, на якій є особисті дані всіх російських окупантів, які служать в першій танковій роті “ДНР”. Більш того, терористка передала співробітникам СБУ особисту інформацію про тих, хто служить в роті сепаратистів та  ряд інших даних про бойовиків.

Проводячи паралелі крізь століття, ми мусимо зрозуміти, що історія повторюються! Тож потрібно ставати на захист своєї країни від російського  агресора та помагати тим, хто оступився:

Не дайте  матері,  не дайте 

В руках у ката пропадать! 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...