facebook

“Встигли зателефонувати дочці”: Жорстока розправа над подружжям пенсіонерів приголомшила українців

На Черкащині розігралась справжня трагедія. Подружжя пенсіонерів загинули захищаючи власне майно від грабіжника.

 

 

12 березня зухвале пограбування сталося в Звенигородці Черкаської області. Двох пенсіонерів розстріляли у власному будинку. Подробиці на сторінці в Facebook розповів перший заступник голови Нацполіціі України В’ячеслав Аброськін.

За даними правоохоронців, увечері, після 21:00, невідомий зловмисник пробрався в приватний будинок. Всередині знаходилися чоловік і жінка 1951 і 1961 року народження, а також 90-річна мати жінки. Непроханий гість пригрозив господарям зброєю і вимагав видати гроші. Коли пенсіонери спробували відбитися, він почав стріляти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Літні українці отримали важкі поранення. Незважаючи на травму, чоловік зміг набрати номер дочки. Він передав телефон своїй дружині, яка встигла зателефонувати родичці і розповісти про напад.. Незабаром постраждалих відвезли в лікарню. Однак медики не змогли врятувати життя пенсіонерів – вони загинули в медзакладі.

В’ячеслав Аброськін зазначає, що люди похилого віку загинули ні за що. Адже злочинець втік, не знайшовши грошей в будинку. Наразі слідчо-оперативна група розслідує злочин. Їм належить відшукати вбивцю.

Ймовірно, грабіжника привернуло непогані статки сім’ї. За словами В’ячеслава Аброськіна, пенсіонери управляли двома магазинами на Звенигородському ринку. Справи у покійних йшли непогано, адже в господарстві залишилися дві кози і корова.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...