facebook

“Сюрприз для Садового?”: Львівська лікарка сходила в туалет прямо посеред сесійної зали міськради, у графин

У Львові стоматолог справила нужду в фойє великої сесійної зали Львівської міської ради. Відповідне відео опублікував сайт Без Табу.

 

 

Сам інцидент стався ще в ніч на 7 березня. Однак стало відомо про нього лише зараз. Так, за даними видання Без Табу, коли частина працівників колишніх 3-ї і 5-ї комунальних стоматологічних поліклінік в знак протесту залишилися на ніч у великій сесійній залі Львівської міської ради, одна з них вийшла з сесійної зали в сусіднє фойє з графином і справила нужду.

Згідно з інформацією, ця жінка – заступник головного лікаря 3-ї стоматполіклініки Ірина Шишковська. Вона одна з найактивніших учасників усіх протестів стоматологів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Керівник прес-служби Львівської міської ради Христина Процак повідомила ZAXID.NET, що вбиральні в ратуші не закривають на ніч. Тобто, потреби в такому вчинку у стоматолога не було.

“Туалети в міській раді ніколи не закриваються, хіба на невелику технічну перерву, але точно не вночі. У ту ніч були доступні туалети на першому і другому поверхах”, – повідомила Процак.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...