facebook

Особлива Молитва, яка змінює долю кожного, хто хоч раз її прочитає

Особлива Молитва, яка змінює долю кожному, хто хоч раз її прочитає. Поки покладешся на спочинок, зроби собі короткий іспит совісти: пригадай собі всі свої грiхи, якими Ти сьогодні зневажив (зневажила) Господа Бога. Пригадай собі нинішні злі вчинки, слова і думки та, збудивши в собі щирий, досконалий жаль, молися ось так:

 

 

Вседобрий Боже! З цілого серця дякую Тобі за всі добра, якими Ти мене сьогодні наділив. Дякую Тобі за поживу і здоров’я, дякую за твою опіку та незчисленні ласки. Дякую Тобі за все, що я одержав (одержала) задля заслуг твого єдинородного Сина Ісуса Христа, мого найдорожчого Спасителя. Амінь.

Сповідаюся перед тобою, мій Господи й Боже, у Святій Тройці єдиний, з усіх моїх грiхів, якими я Тебе нині зневажив (зневажила). З цілого серця жалую, що я зневажив (зневажила) Тебе, мого найліпшого небесного Отця, найбільше моє добро.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Прости ж мені, вседобрий Господи, а я щиро постановляю більше не зневажати Тебе.

Боже, милостивий будь мені, грiшному (грiшній). Боже, очисти мої грiхи і помилуй мене. Без числа нагрiшив (нагрiшила) я, Господи, прости мені.

Може цей день, який я оце прожив (прожила), уже останній у моєму житті. Тому ще раз прошу Тебе, всемилосердний небесний Отче, помилуй мене!

Даруй мені ласку, щоб смepть несподівано не заскочила мене; даруй ласку, щоб я міг (могла) приготуватись до дороги на стрaшний твій суд і осягнути те вічне щасливе життя в небі, яке Ти у найбільшому своєму милосерді приготував для добрих своїх дітей.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...