facebook

У Львові представлять першу в Україні колекцію одягу для дітей з особливими потребами 

У суботу, 14 травня, о 17:00 в рамках Дитячого форуму у Львові вперше в Україні відбудеться показ колекції одягу, створеного для дітей з особливими потребами. Під час показу на подіум вийдуть 15 дітей з синдромом Дауна, розладом спектру аутизму, дитячим церебральним паралічем, а також дівчата і хлопці з вадами слуху і зору, віком від 5 до 16 років.

????????

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 1-19-620x349

«Ідея створення колекції для дітей з особливими потребами виникла вже давно, ще на початку дружби з творчими майстернями центру «Джерело». Власне, показом хотілось би звернути увагу громадськості на проблему поваги, розуміння та сприйняття інакшості, особливості кожної дитини, адже ми всі є особливими – у кожного свої потреби, бажання та можливості», – зазначила дизайнер Катерина Кароль.

7141048-3x2-700x467
y_8772cb10

Голова ГО «Батьки Джерела» Юлія Аронова додає, що у розвинутих країнах подібні покази – дуже модні. «В Україні це відбувається вперше, але я переконана, що не в останнє, бо насправді людей, які готові створювати такі акції і насолоджуватися ними є більше, ніж достатньо!», – сказала вона.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

forum_vydavciv_lviv_dity_2999

Нагадаємо, з 12 по 15 травня у Львівському палаці мистецтв відбудеться Дитячий форум. У рамках заходу на гостей чекають книжковий ярмарок, зустрічі з письменниками та видавцями, літературні читання, музейний і літературний квести, а також велика просторова гра «Врятуй країну».

Джерело – http://zik.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...