facebook

П’яний український хірург взявся проводити операцію: «ось як його покарали»

Львівський військовий хірург за роботу в нетверезому вигляді заплатить невеликий штраф. У Львові завершили розслідування кричущого випадку, коли хірург військового госпіталю був звинувачений в появі п’яним на операції. Його неадекватний стан було помічено анестезіологом, а троє працівників госпіталю дали письмове підтвердження. Після того, як ця історія стала надбанням громадськості, почали розслідування.

 

Проти хірурга, полковника медичної служби Івана Богдана військовою прокуратурою було складено адміністративний протокол. Лікар звинувачується за статтею 172-20 КУпАП про розпивання алкоголю військовослужбовцями.

Причому в справі фігурує частина третя цієї статті, де йдеться про неодноразові порушення або про зловживання під час особливого періоду. Лікарю загрожує штраф в розмірі від 3655 до 4845 гривень або десять діб гауптвахти.

Долю лікаря вирішать після того, як судом буде розглянуто протокол, складений військовою прокуратурою Львівського гарнізону. У перший день розслідування військові прокурори отримали від адміністрації військового госпіталю так званий «акт огляду зовнішнього вигляду» хірурга. Сам лікар відмовився здавати кров для перевірки вмісту алкоголю, а також не погодився на проходження огляду у лікаря-нарколога.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За попередньою інформацією, хірург повинен був 28 грудня 2018 року провести операцію хворому. Анестезіолог запідозрив, що лікар п’яний. У відповідь на зауваження, анестезіолога і медсестру попросили залишити операційної. Вони звернулися до керівництва Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...