facebook

Дитяча лікарня руйнується на очах, українці благають про допомогу: “Там ходять мами з малюками”

Одна з найпопулярніших лікарень для дітей в Київській області розвалюється на очах. Стало відомо, що в Броварах Київської області у відділенні дитячої лікарні обвалилася цегляна кладка.

 

Про це в групі “Бровари” в Facebook повідомив Олександр Корж, написавши наступне:

«Бровари. Інфекційне відділення (дитяча лікарня). Тільки що, на моїх очах відкололася і впала вниз важка частина цегляної кладки. Ще півгодини тому там ходили поруч мами з дітьми. Стан будівлі дитячої лікарні для 200 тис. міста просто жалюгідний. Це про що??? Про те що рано чи пізно такий ось шматок стіни може впасти комусь на голову і хто після цього буде відповідати??? »- написав він.

Варто зазначити, що пост активно коментують в мережі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Справді, що тут зробиш – якихось жалюгідних 250 млн.грн на рік фінансування з місцевих бюджетів. Точніше, не так: дають НА ВСЕ, на що попросить. І НІЯКИХ звітів, ніколи, жодного разу (перед БМР). Просто за… років на посаді на фасад НЕ просили, щось важливіше було.»,« Ага. Підійдіть до пошти на розвилці. Там цеглини з рівня 3-го поверху щодня падають. Натягнули стрічку по периметру. Нічо… Починаємо звикати… »,« Лежала там років 3-4 назад, нічого не змінилося »,« Ось це реальна проблема, а ви все за фонтан у парку клопочетися!».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...