facebook

Топ 5 найвигідніших авто для перепродажу

Ліквідність автомобіля є далеко не останнім чинником при його купівлі. Купуючи “залізного коня”, покупці, як правило, замислюються про те, як потім продати автомобіль з мінімальними втратами. Автоексперти проаналізували вторинний ринок і визначили ТОП-5 найбільш ліквідних машин 2018 року. При продажу такого авто можна виручити грошей практично як за нову

 

 

Renault Sandero. Бюджетний автомобіль французького походження Renault Sandero класу В має коефіцієнт збереження вартості 85,51%. Авто не має яких-небудь незвичайних родзинок, але от надійність говорить сама за себе.

Hyundai Elantra. На другому місці розташувався кореєць С-класу. Купивши його сьогодні, через 12 місяців власник зможе продати його за 82,48% від первісної ціни. Авто можна укомплектувати різними приємними функціями, які включають в себе підігрів сидінь і клімат-контроль.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Skoda Superb. Цей автомобіль через рік їзди по українським дорогам можна продати зі знижкою всього 16% – це кращий показник у сегменті D. Авто теж можна укомплектувати різними функціями, які збільшують комфорт при їзді.

Mazda CX-5. Японський кросовер став переможцем в класі SUV з коефіцієнтом збереження 92,06%. Базова комплектація пропонується з бензиновим 2-літровим мотором потужністю 150 л. с. Правда, в комплекті з ним йде механічна коробка, що не зовсім добре при продажу.

Kia Sorento. Цей кореєць отримав коефіцієнт збереження вартості 83,33%. Автомобіль оснащений дизельним двигуном з об’ємом 2,2 л і потужністю 200 л. с., повним приводом і 6-ступінчастою автоматичною трансмісією. Авто теж можна комплектувати за своїм уподобанням.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...