facebook

Заробітчани у Англії: українець винайшов прибуткову схему, Польщі нас не бачити

Український заробітчанин в Англії Антон Угляр розповів, які перспективи відкриваються в цій країні і як наші живуть у цій країні.

“Українці в Англії відчувають себе щасливими, тому що отримують нові можливості. Людина стає впевненішим, звикає до того, що добре заробляє”, – пояснює Антон.

26-річний українець живе в Англії вже 9 років. Там він займається фінансовим консалтингом, консультує людей, які приїжджають у Великобританію.

Угляр розповідає, що він працює фрілансером і має справу з українцями, поляками і росіянами, які працюють в Лондоні. Так, наприклад, литовець має право працювати в Англії, але щоб влаштуватися на роботу, він зобов’язаний мати податковий номер та рахунок у банку. Саме з отриманням документів і допомагає Антон.

Найголовніше, на думку Антона, знайти житло у відповідному районі, щоб не добиратися на роботу 2-3 години. У Лондоні вважається нормальним відстань в межах години.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чоловіки часто влаштовуються на будівництво, жінки прибиральницями або нянями. Іноді працюють в ресторанах.

На будівництві, без професії платять приблизно 70 фунтів в день, а якщо освоїти професію, то можна розраховувати на 120-150 фунтів, це є конкурентною зарплатою.

За запевненням Антона в Лондоні достатньо навіть мінімальної зарплати, щоб оплатити житло, проїзд та харчування. Як правило, зарплату виплачують щотижня. Багато їздять на заробітки, щоб заробити на житло в Україні.

“Чоловік з дружиною разом можуть заробити на житло в Україні за 3-4 роки. Деякі і швидше. Приблизно 20-25 тисяч доларів за рік можуть відкласти”, – розповідає Антон.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...