facebook

Педофіл посеред білого дня напав на дівчинку

У суботу, 9 березня, близько 13:30 у Здолбунові зловмисник напав на 11-річну дівчинку, намагаючись вчинити з нею розпусні дії. На крик дитини із квартири у коридор вибігла матір дівчинки, а чоловік встиг утекти. Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Рівненщини.
Завдяки записам з камери відеоспостереження працівники кримінальної поліції встановили особу зловмисника, яким виявився раніше судимий за статеві злочини відносно неповнолітніх 32-річний місцевий житель.

Його затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У 2013 році обвинуваченого у трьох аналогічних злочинах засудили до п’яти років позбавлення волі. Тоді правоохоронці за результатами обшуку в його квартирі вилучили особистий комп’ютер, де виявили відео порнографічного змісту за участі дітей. У 2016 році за зразкову поведінку та відповідно до «Закону Савченко» зловмисник вийшов на волю.

Сьогодні слідчі Здолбунівського відділення поліції повідомили йому про підозру за частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Із постраждалою дівчинкою працюють психологи та працівники ювенальної поліції, йдеться у повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...