facebook

Як отримати оргазм за 20 секунд: 5 правил

Статевий акт 20-40 хвилин – це добре, коли є час, сили та немає дітей. А потім дивуємося, чому в шлюбі все з сексом погано? Одна з відповідей – бо більшість пар переконані, що довго – це добре.

 

 

 

І якщо немає часу на годинні ігрища, навіщо починати? Так сексу стає все менше, так з’являються коханці. Тому що з ними можна годинами цим займатися, розповіла сексолог Ольга Василенко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сексолог Ольга Василенко
“Я не кажу, що всім потрібно перебудуватися на швидкий секс. Але на різноманітний точно потрібно! Секс буває різним і оргазм не залежить від тривалості сексу”.
Ось результати досліджень американських сексологів Мастерс і Джонсон під назвою “Правило 5-20”, в них перераховані умови, при яких жінка здатна відчувати оргазм (повинні бути всі з перерахованих):

Відсутність у жінки аноргазміі – нездатності відчувати оргазм.
Симпатія до партнера під час сексу. Ми часто турбуємося про свій зовнішній вигляд, фінансове благополуччя пари і якщо в момент сексу тривога з різних приводів вище симпатії до партнера, то оргазму не буде.
Жінка повинна бути налаштована на хороший секс і оргазм. Іноді сильна любов і висока духовна близькість може заважати оргазму. Глибоко в підсвідомості жінки сидить думка “Мені з ним і без оргазму добре”. І все. оргазму немає
Чоловік добре знає і відчуває свою жінку. Іноді вчасно сказана фраза або м’які погладжування спини працюють краще, ніж всі пози Камасутри.
Чоловік добре знає тіло і сексуальні переваги своєї партнерки і користується цими знаннями. Тут головне слово “своєї”, тому що всі жінки різні і немає єдиного підходу до всіх! Важливо знати, що дарує партнерці оргазм.
При дотриманні цих п’яти правил жінці для оргазму досить 5 см статевого члена і 20 секунд сексу.

“ А давайте інакше подивимося на дослідження. Більшість жінок при наявності умов і сексуальної напруги, оргазм від мастурбації відчувають за час до 5 хвилин. Мало хто 20 хвилин пестить себе. Деяким досить і 10-15 секунд (оргазм стискаючи ноги). Так чому ця ж схема не працює з партнером?”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...