facebook

Спливла приголомшлива правда про зірку нового “Холостяка”

Ведучий телешоу “Холостяк” Григорій Решетник розповів, яким буде 9 сезон. У п’ятницю, 8 березня, на українському телебаченні стартує дев’ятий сезон романтичного шоу “Холостяк”. Головним героєм шоу стане головний редактор журналу XXL Микита Добринін. До речі, вперше в історії проекту дівчата боротимуться за серце розлученого чоловіка.

Про це пише “Знай“.

Напередодні виходу реаліті незмінний ведучий шоу Григорій Решетник розповів в інтерв’ю “Фактами”, чого чекати від реаліті. За словами Георгія, творцям є чим здивувати глядачів.

“Безумовно, будуть скандали. Нові учасники не бояться відверто говорити про свої почуття до головного Холостяка країни. Всі дівчата дуже розумні, виховані і політкоректні. Вони дійсно поважають думку один одного. Вважаю, що вони – прекрасні тактики і стратегії”, – поділився Решетник.

За словами Решетника, дівчата багато чому навчилися завдяки перегляду попередніх сезонів і будуть готові до будь-яких ситуацій. Тим не менш, Холостяку, як завжди, доведеться вибирати тільки одну красуню.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Новий Холостяк дуже яскрава особистість. Враховуючи його професію, Микиту завжди оточують красиві дівчата. Саме учасницям романтичного реаліті буде нелегко достукатися до серця Холостяка. До речі, Микита дуже хороший психолог, який з легкістю “читає” поведінку дівчат. Тому боротьба учасників за право бути в фіналі буде серйозною”.

Тим не менш, Решетник впевнений, що Добриніну буде легко спілкуватися з такою кількістю дівчат, адже він вже вміє будувати серйозні стосунки.

“Також він людина з досвідом, адже раніше був одружений. Героїні різні, кожна зі своєю особливою історією та досвідом. Микиті буде дуже непросто зробити вибір, але, я вірю, він впорається”, – додав Григорій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...