facebook

Дівчина випала з вікна університету: “ти в моєму серці”, деталі трагедії

Страшна трагедія з молодою дівчиною шокувала викладачів і студентів одного з університетів України. Про це пишуть регіональні ЗМІ.

 

Відзначається, що НП сталася вчора, 7 березня.

Відомо, що з вікна третього поверху біологічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка несподівано випала аспірантка. За інформацією ЗМІ, зараз дівчина перебуває в реанімаційному відділенні 8-ї міської лікарні, її стан оцінюється як важкий.

Колеги по університету збирають кошти на її лікування. Вони просять принести гроші на кафедру біохімії в викладацьку. Кажуть, фінансова допомога дуже потрібна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім цього, є потреба в донорській крові, яку можна здати у Львівському обласному центрі служби крові на вул. Пекарській, 65.
“Ми тут всі в шоці, ніхто від Зоряни такого не очікував. Розумна, врівноважена, привітна, цілком адекватна дівчина. Можливо, це була якась нерозділене кохання”, – розповідає співробітниця кафедри в коментарі журналістам.

Також відомо, що за кілька годин до інциденту Зоряна розмістила на своїй сторінці в соцмережі малюнок з написом: “Ти назавжди в моєму серці!”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...