facebook

Батьків вдома не було: Під Києвом у пожежі загинули дві маленькі дитини

Під Києвом в селі Синяк Вишгородського району сталася пожежа. Горів приватний будинок. В результаті інциденту загинули двоє дітей, також постраждала літня жінка. У момент початку пожежі батьків вдома не було.

Пожежа сталася в приватному будинку під Києвом у четвер, 7 березня. В результаті інциденту загинули дві маленькі дитини, повідомили в прес-службі ГСЧС.

Рятувальники о 16:03 отримали виклик про пожежу в селі Синяк Вишгородського району. Тільки о 19:30 загоряння вдалося ліквідувати. Вогонь знищив покрівлю, перекриття та речі домашнього вжитку на площі 50 квадратних метрів.

За даними поліції Київської області, на момент пожежі в будинку перебували двоє маленьких дітей у віці один і три роки, а також їх бабуся.

На місці події були виявлені тіла дітей. Літню жінку з опіками доставили до лікарні. Батьків на момент інциденту не було вдома.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 270 Кримінального кодексу (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки). Причину загоряння встановлює слідство.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...