facebook

Підліток обстріляв натовп школярів: “багато постраждалих, причина НП вражає”

Місцевий хуліган в ході розборок розстріляв підлітків з пістолета. Відзначається, що НП сталася вчора ввечері, 4 березня.

Дану інформацію вже підтвердили місцеві правоохоронці, які відзначили, що інцидент трапився поза стінами навчального закладу.

Відомо, що 14-річний підліток влаштував стрілянину з пневматичного пістолета по підлітках в станиці Ахтанізовська (Краснодарський край). Як пишуть місцеві ЗМІ, організатором НП є місцевий хуліган, якого виховує одна мама.

“Ілля Друзякін – місцевий хуліган. Виховує його тільки мама. Ну як – виховує? Потурати всім примхам, при цьому Ілля вже 2 роки перебуває на внутрішкільному обліку та постійно влипає в неприємності. Цього разу приніс звичайний дешевий пневматичний пістолет з пластиковими кульками і почав стріляти по ногам учнів “, – йдеться в повідомленні, опублікованому в Telegram-каналі 112.

На вимогу батьків постраждалих дітей відвели в травмпункт, де були зафіксовані пошкодження. Повідомляється, що місцевий хуліган міг би уникнути покарання, адже в 14 років не приваблюють “за хуліганку”. Однак, Ілля Друзякін вимагав у одного з потерпілих гроші, а вимаганням вже займається Слідчий комітет.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За інформацією ЗМІ, матеріали по справі про стрілянину сьогодні ввечері надійдуть в СК, де вирішуватимуть, за якою статтею порушувати кримінальну справу «Вимагання» або «Розбій».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...