facebook

Зеленський відмовиться від участі у виборах: 8 березня може стати фатальним

Передвиборча гонка в Україні вже втратила кілька впевнених кандидатів в президенти Свої кандидатури зняли Євген Мураєв і полковник Сергій Кривонос.

 

Примітно, що експерти пророкують таку ж долю одного з найсильніших і популярних сьогодні кандидатів – шоумену Володимиру Зеленському.

Лідер «Кварталу 95» дійсно може знятися з виборів і заявити про це він може вже восьмого березня.

Таку думку висловив журналіст Олександр Демченко. Він вважає, що традиційний концерт «Кварталу» на 8 березня може стати відмінним майданчиком для такого гучної заяви Зеленського.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Демченко передбачає, що «Слуга народу» не тільки зніметься з виборів, але вкаже на іншого кандидата, якому він висловить свою підтримку.

«У цей день Зеленський може повторити те, що він сказав в новорічну ніч, тільки з точністю до навпаки:” Я не йду! “, – і зняти свою кандидатуру на користь іншого кандидата. Може навіть вказати “Голосуйте за …», – робить прогноз журналіст.

Крім того, Демченко провів паралель між Зеленським і французьким коміком Мішелем колючий. Той свого часу теж брав участь у передвиборній гонці 1980 року, але зняв свою кандидатуру за місяць до її закінчення.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...