facebook

Винник розповів про свій “перший раз”: просто божевільно

Улюбленець мільйонів жінок в Україні і далеко за її межами Олег Винник напередодні 8 березня згадав свої божевільні “подвиги” заради любові й навіть поділився подробицями першого поцілунку.

 

В одному з нещодавніх інтерв’ю співак заявив, що дуже сміливий у романтичних питаннях. Олег завжди прислухається до своїх відчуттів і знає, за що треба закохуватися у дівчат.

“Я у стосунках – божевільний! Але якщо бачу, що почуття справжні, буду любити лише одну дівчину. Можу поглядати по сторонах, але якщо розумію, що у мене відчуття, яких раніше не відчував, з якими буду щасливий, я це дуже ціную. Бажаю всім закохуватися не – наприклад, у красиву фігуру, – а просто так”, – заявив Винник.

Співак зазначив, що з часом люди старіють і втрачають свою привабливість. Тому “не можна розмінюватися”. Він порадив шукати розумі супутника життя, який розумітиме тебе, з яким захочеться постаріти. Але й затягувати з пошуками не варто. Адже з віком половинки черствіють.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“В сучасному світі прийнято шукати свою половинку до тридцяти. Напевно, ми це запозичили у європейців. Але мені здається, що чим старше людина, тим вона стає більш вимогливішою, цинічнішою”, – заявив Винник.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...