facebook

Приїхали ми з чоловіком до ворожки, не простої, такої, що черги десятками стоять. Здивуванню не було меж

Ми поїхали до не простої воpожки, до таких як вона щодня черга з декількох десятків людей. Довелося встати досить рано, щоб потрапити на «прийом», враховуючи ще те, що їхати треба було за місто.

 

 

Прибули на місце в районі п’ятої години ранку. Так-так, ви не помилилися. Біля будинку вже було близько чотирьох машин, не рахуючи нашої. Вийшовши з автомобіля, чоловік вирушив дізнаватися у людей, яким чином займається черга. Джерело.

Виявилося, прийом починається тільки з семи годин, але до цього потрібно було вписати своє ім’я в порядку черги на листочку, який був прикріплений до огорожі. Ось така ось система.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поки був час, я вирішила озирнутися. Будинок у воpожки був великий, цегляний, позаду будинку виднілася лазня, також з червоної цегли.

Відразу почали закрадатися сумніви. Адже спочатку ми дізналися «бере – скільки даси». Чому ми вирішили брати участь в такому сумнівному заході? – запитаєте ви. По деяким причинам. Неможливість зaчaття дитини, з мого боку. Фінансові труднощі. Часті невдачі, які не залежать від нас.

Ближче до семи, народу біля будинку яcнoвидиці додалося. Ми з чоловіком підрахували, заради цікавості – було чотирнадцять машин, не рахуючи людей, які прийшли пішки.

Рівно о сьомій, за ворота вийшов хлопчик років дев’яти, який викликав перших трьох зі списку. Через півгодини хлопчисько знову з’явився, покликав за собою наступну групу людей, в число якої входили і ми.

Усередині будинок був повністю оздоблений деревом. Праворуч від входу тягнувся довгий коридор, з кількома кімнатами. Біля ближньої, на дерев’яній лавці, сиділа сімейна пара, яка була в першій групі, що увійшла раніше.

Ми почали розпитувати про інших, пара вказала на двері, за якими, за їхніми словами, лежали інші. Поклала їх туди сама пpoвидиця.

Перервавши розмову, хлопчик покликав нас далі, провів по коридору, звернув ліворуч і відкрив кімнату, в якій нас з посмішкою зустріла кремезна жінка середнього віку, з короткою стрижкою. Це, як виявилося, була яcнoвидиця, власною персоною.

Вона попросила нас сісти за стіл, потім відкрила товстий записник і поглядаючи на нас, почала креслити якісь символи. Писала, писала, потім раптом перервалася і пояснила, мовляв, так їй приходить інформація.

Потім, повернулася в бік чоловіка і почала говорити: – У тебе дружина зла, сувора, порядок у всьому любить, але ти і сам спуску не даєш, підкаблучником не став. Хочеш бізнес свій відкрити, тільки не виходить поки – вийде через три роки, – запевнила вона. Дитина у вас є.

Тут я втрутилася:

– Може в іншому ви маєте рацію, але щодо дитини помилилися.

– Ні, люба, не помилилася – вaгiтнa ти.

Ми з коханим перезирнулися. Затримка була, але це стало звичною справою через постійне лікування і прийом гopмoнальниx.

«Невже правда?» Надія засвітилася в моїх очах і очах чоловіка. А ясновидиця хитро так посміхнулася і сказала:

– Двійнята.

Ми з чоловіком, після цих слів, ще сильніше здивувалися, а вона далі продовжує:

– Невдачі вас переслідують. Це вроки. Літня жінка їх на вас навела. Але ви не переживайте, зніму з вас. Тільки приїжджати часто доведеться, поки до кінця не знімемо. А зараз ходімо, почнемо процедуру зняття.

У легкому здивуванні, ми переглянулися, але пішли за жінкою. Вона підвела нас до дверей, які була в коридорі, завела туди.

Там були зашторені вікна, через що в кімнаті було темнувато, але ми розглянули листи паперу з якимись символами.

Вони були розкидані по всьому ліжку. Уклавши нас туди, жінка в головах поклала по листочку, кожному, після чого пішла, наказавши лежати півгодини.

Як тільки двері за нею зачинилися, ми почали обговорювати, варто їй вірити чи ні. І вирішили, поки УЗД не зробимо, вірити на слово не будемо.

Через півгодини вона зайшла і сказала, що нам час йти. Ми залишили їй 300 гривень, а потім запитали так, про всяк випадок:

– А скільки за зняття порчі платити?

Вона назвала суму – 5 тисяч гривень. Тут вже все стало зрозуміним. Ми попрощалися і поїхали додому.

Повернувшись до міста, я в першу чергу зробила УЗД. Природно, виявилася не вaгiтна. Ось і ходи після цього до ворожок.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...