facebook

Не відходячи від столу: на Житомирщині загадково померло четверо чоловіків

У Коростишеві Житомирської області в приватному будинку знайшли тіла 47-річного господаря та трьох його друзів.

 

 

Жодних слідів насильства експерти не виявили, йдеться в сюжеті ТСН. Правоохоронців викликали сестра одного із загиблих, Оксана, яка живе поруч.

Вона занепокоїлася, бо в будинку постійно горіло світло, а двері чоловік не відчиняв і на дзвінки не відповідав. За словами сестри, брат любив випити, до нього постійно приходили друзі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Двері в будинок відкрили разом із поліцією. Брат і ще троє його друзів 36, 51 і 54 років лежали на підлозі в кімнаті біля столу, на якому стояла пляшка.

“Я розумію, що смерть раптова, тому що з кімнати навіть ніхто не намагався вийти. Біля столу, як вони стали випити по сто грам, випили — і все, біля столу вони всі попадали. Була пляшка з горілкою”, — розповіла жінка.

Особи всіх загиблих уже встановили — усі вони місцеві жителі, безробітні. У поліції кажуть, чоловіки разом випивали та вечеряли. Щодо причин — поки лише припущення.

Рідні переконані — всі четверо померли від сурогатного алкоголю. У поліції теж вважають, що найбільш імовірною причиною смерті залишається отруєння.

Чи справді в пляшці була отрута, яка одночасно вбила чотирьох людей, з’ясовуватимуть експерти. При цьому в поліції не виключають, що чоловіки могли і задихнутися. Відомо, що у господаря за борги відключили газ і він обігрівав приміщення піччю на дровах. Справу розслідують за статтею умисне вбивство.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...