facebook

Що подарувати дівчині на 8 березня: оригінальні та цікаві ідеї

Квітами та повітряними кулями вашу кохану вже не здивуєш? Але й на машину грошей не вистачає? А ви все ще в роздумах: який подарунок найкраще дівчині піднести? Не лламайте голову марно! Скористайтеся нашими підказками й слушними порадами до 8 Березня. Дізнайтеся, який подарунок варто вибрати: незвичайний чи практичний? Тут ви знайдете кращі поради та найцікавіші ідеї.

Оригінальні емоційні подарунки: що може бути краще?
Січневі різдвяні свята давно позаду. Та й 14 лютого вже в минулому. Але скоро настане нова хвиля подарунків. Після довгої затяжної зими перше весняне свято – 8 Березня. У цей день дівчатам та жінкам традиційно прийнято дарувати квіти й цукерки.

Але якщо вам хочеться зробити ідеальний подарунок і піти від банальностей, зробіть їй емоційний подарунок! Ми абсолютно з вами не жартуємо. Ну, кому зараз потрібні чашки, брелоки, чохли та інші дурниці? Так ви дівчат точно не здивуєте!

Хочете розмовляти з нею на одній мові й розуміти з півслова? Тоді дізнайтеся, про що вона більше мріє: потрапити на концерт, сходити на цікавий фільм або взагалі відправитися до театру? Тим паче, що сьогодні зовсім не складно замовити квитки онлайн.

Але спочатку вивідайте ненароком у її найкращої подруги або мами про переваги дівчини. Такий оригінальний подарунок вона обов’язково оцінить. З походу на концерт або до кінотеатру можуть початися ваші романтичні стосунки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо ви в душі – невиправний романтик, влаштуйте дівчині незабутній сюрприз: накрийте стіл, запаліть свічки, купіть вино або шампанське. Підберіть легку ненав’язливу музику. Романтичний вечір у супроводі мелодії здатен розпалити ваші почуття ще більше.

Потанцюйте разом, розслабтеся, влаштувавши сеанс аромамасажу. Відкрийте свої «карти» – поговоріть із нею про свої сокровенні бажання, дізнайтеся її фантазії. Такий романтичний вечір можна влаштувати вдома або в номері готелю.

І ще один момент: напишіть їй запрошення-листівку. Нехай вечір починається вдало складатися з таких дрібниць. Зробіть так, щоб 8 Березня став у її житті найкращим днем, перевершивши навіть день народження.

Влаштуйте згодом солодку вечерю: десерти – це завжди смачно. Та й у офісі жіночому колективі можна влаштувати такий смачний сюрприз. А тепер розповімо, чим можна здивувати своїх колег.

Ендорфіни й адреналін для милих колег
Мало хто зможе відмовитися від смаколиків. І навіть ті дівчата, які сидять на дієтах, у святкові дні ззазвичай дозволяють собі розслабитися. Але яких емоцій, смакуючи солодощі, зазнає кожна дівчина? Виключно позитивні. Гормон задоволення гарантовано!

Хороший креативний подарунок сьогодні – квест. Такий сюрприз для колективу, напевно, найнесподіваніший. Він повинен сподобатися колезі по роботі. Адже тематика квестів буває різною, тому в захопливості заходу можна не сумніватися.

У багатьох містах країни сьогодні, будь то Київ, Одеса, Дніпро чи Харків з’явилися квест-кімнати, де можна отримати порцію ендорфінів і адреналіну. Цікавий сюжет, включення мислення та логіки, подолання перешкод, відповіді на запитання – незвичайні завдання для цікавого подарунка.

Нехай 8 Березня будуть притаманні незабутні емоції! І життя заграє абсолютно іншими фарбами! Занурившись у реалістичну атмосферу, можна спробувати себе в різному амплуа. Та й вартість заходу – в межах розумного.

Отримати заряд бадьорості за допомогою квесту можна запропонувати і своїй колишній коханій, якщо ви підтримуєте з нею дружні стосунки. І хочете у цей чудовий весняний день порадувати її чимось цікавим. Квест – відмінний шанс повернути кохання дівчини, якщо ви маєте намір відновити стосунки.

Як доповнення не забудьте презентувати гарний букет та святковий торт. Скажіть красиві слова, отримайте вдячність у відповідь. Погодьтеся, набагато краще подарувати що-небудь незвичайне, ніж, наприклад, фен, пилосос, каструлю чи мультиварку. Такі речі в будь-якому випадку рано чи пізно будуть куплені.

Але все-таки не всім дівчатам властиві почуття та емоції. Україна багата як романтичними особами, так і практичними натурами. Якщо ви вітатимете з 8 Березня прагматичну особу, візьміть на замітку наші наступні рекомендації.

Список практичних подарунків для підприємливих і розсудливих
Невеликий список практичних ідей прийде на допомогу тим, хто шукає корисний подарунок і хоче придбати потрібну річ для коханої бюджетно:

• Парфуми. Щоправда, вибір такого подарунка – справа не зовсім проста. Одним дівчатам більше подобаються легкі весняні аромати. Іншим до душі пряні або солодкі запахи. Парфуми сьогодні досить різноманітні. Головне – дізнатися її смак і звернутися за допомогою до консультанта. Ну, а якщо ви не раз вже чули про її улюблені духи та бачите, що вони у неї закінчилися, немає нічого простішого, ніж сфотографувати флакон і купити її найулюбленіший аромат.

• Парасолька. Такий подарунок може бути недорогий. Вибираючи модерн або класику, віддавайте перевагу стильній моделі. Якщо ваша дівчина – завзята модниця, купіть їй різнокольорову парасольку або з яким-небудь принтом.

• Засоби по догляду за волоссям. Ви можете зібрати їх в упаковку. Нехай це буде коробочка з сюрпризом. І тут кохана знайде не тільки потрібні недорогі предмети побуту, а й цукерки, до кожної з яких буде прикріплено невеличку записку, яка виражатиме ваші почуття до дівчини.

• Термос. Здавалося б, на перший погляд, – скромний подарунок. Але якщо для вас продукт вартістю від 80-100 гривень – занадто дешевий варіант, ви можете обрати й більш дорогі позиції – вартістю близько 150-300 грн. Якщо дівчина молода – віком 18-20 років, такий практичний презент їй точно буде до душі.

• Рюкзак. Ще одна корисна річ для самих юних леді.

• Косметичка. Відмінно підійде для дівчат 20-30 років.

• Чайник. Приємний подарунок варто адресувати дівчатам більш старшим. Якщо ваша кохана любить влаштовувати чаювання, виберіть їй милий чайничок.

• Набір чаю або кави. Найкращий варіант корисного подарунка. Ціновий сегмент на такий подарунковий набір різноманітний. Можна купити недорого – за 50-100 грн. або розщедритися для тих, хто може собі дозволити, обравши справжній елітний чай.

• Гаманець. Вибрати його не так уже й складно. Пам’ятайте, що головна властивість гаманця – притягувати грошову енергію. На це здатен червоний колір. Чорний також прийнято вважати кольором грошей. Стабілізують дохід коричневий, золотий і жовтий. Він не обов´язково весь має бути такого відтінку. Достаньо будь-якої смужки зазначеного кольору на орнаменті виробу.

Крім того, що ви подаруєте практичну річ, можете змайструвати що-небудь самі. Саморобний презент також може стати чудовим рішенням, особливо, якщо у вас зараз скрутне фінансове становище.

Подарунки для коханої своїми руками: яку майстерність дівчата оцінять?
То як же порадувати дівчину недорогим, але оригінальним сюрпризом? Наші ідеї, фото та відео допоможуть вам здивувати кохану:

• Шкатулка із зізнаннями. Якщо ви не можете витратитися матеріально або хочете доповнити подарунок, щоб справити на кохану ще більше враження, тоді зробіть шкатулку із зізнаннями. Для цього візьміть коробку з-під цукерок. Пофантазуйте і прикрасьте її стрічками, бісером – чим завгодно. Всередину вкладіть записки із зізнаннями, чим вам ця дівчина так дорога, за що ви її цінуєте й кохаєте.

• Страва з сюрпризом. Це може бути випічка, десерт або салат. Головне – не тільки приготувати своїми руками, але й накрити стіл оригінально або піднести в красивій коробці так, щоб кохана ахнула. І їй було чим похвалитися перед подружками.

• Букет із фруктів. Яблука й банани коштують недорого – такий подарунок не буде занадто витратним. Тим паче, що фруктовий букетик завжди можна доповнити чимось на свій розсуд.

• Зробіть прикольний сюрприз – смішну аплікацію. Якщо немає своїх ідей, знайдіть кумедний сюжет у інтернеті. Там повно майстер-класів. Ви можете змайструвати прикольні закладки, якщо дівчина любить читати книги або зробити забавні подушки.

Додавайте в творчий процес щось своє. Не варто слідувати стереотипам! Зазвичай ідеї народжуються спонтанно. І багато хто з вас навіть не підозрює, на що здатен, якщо почне щось власноруч робити. У підсумку саморобні подарунки стануть не тільки окрасою інтер’єру, але й зігріватимуть кохану теплом вашого серця.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...