facebook

Україні не уникнути переговорів з РФ! Зеленський зробив неочікувану заяву

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський вважає, що мета досягнення миру в Україні може бути досягнута шляхом переговорів.

“Головна мета кожного українця – це зберегти життя людей. Тому перший крок – це припинення вогню. Як ми можемо це зробити – це тільки переговори. У нас з вами є лише Мінські домовленості, вони не працюють, але ми вдячні Заходу, що у нас хоч щось є. Я вважаю, що ми повинні розширити стіл, залучити Великобританію, залучити США “, – сказав Зеленський під час включення в ефір програми Право на владу на телеканалі 1+1.

За його словами Україні рано чи пізно доведеться вести переговори з РФ для припинення війни на Донбасі, але це не передбачає відмову від принципових позицій у переговорах.

“Але, ви знаєте, як сказав перший президент України Леонід Макарович Кравчук: “У нас війна”. З першого дня це не АТО, у нас реальна війна між Росією і Україною, тому ми не зможемо уникнути переговорів між Україною і Росією. Що стосується компромісів, то ніяких компромісів з приводу суверенітету, незалежності України не може бути. Ми не торгуємо нашими людьми, ми не торгуємо нашими територіями”, – підкреслив Зеленський.

Також, Зеленський заявив, що Порошенко йому «не конкурент».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Ця влада не конкурент ні мені, ні моїй команді. Як мене тільки не називали. І» бидлом «, і «клоуном«. Так, я тільки починаю свій політичний шлях, та в моїй команді люди, які не були у владі. ми не розбираємося в схемах, дерибанах. Але ми будуємо «країну мрій», і ми це зробимо. у нас зараз 44 кандидата в президенти України. Але у мене 43 конкуренти, і я не заздрю ​​нашому президенту. у нього тільки один конкурент, це народ», — зауважив Зеленський.

Окрім того, Володимир Зеленський висловився про сказування кримінальної статті, про яку вже декілька днів говорить вся Україна. Шоу-мен вважає, що Конституційний суд керувався не інтересами Основного закону, скасовуючи статтю Кримінального кодексу щодо незаконного збагачення.

“Те, що сталося, – це 10 років назад в антикорупційній боротьбі. Ми розуміємо, що Конституційний суд захищає не Конституцію, на жаль, а захищає статки наших провладних вельмож”, – сказав Зеленський. “Я хочу сказати, що Кримінальний кодекс у нас великий, на кожного знайдемо статтю”, – додав кандидат у президенти.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...